Work Happy
31 juli 2023

Helpende en verzorgende IG gezocht voor zomeropdracht in Torckdael (PG - Wageningen)

32 uur
Regio Wageningen
vanaf 40.000,-

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Helpende en verzorgende IG gezocht voor zomeropdracht in Torckdael (PG - Wageningen)

Wie zoeken wij?

Kleinschalig wonen In Torckdael hebben bewoners een eigen kamer en delen zij een huiskamer met vijf tot zes anderen. In de kleinschalige woningen is 24 uur per dag zorg aanwezig. Vakkundige zorg De locatie is gespecialiseerd in de zorg voor en begeleiding van ouderen en chronisch zieken. De eerstverantwoordelijk woonbegeleider is het vaste aanspreekpunt voor u en uw familie of naasten. De specialist ouderengeneeskunde is uw arts en eindverantwoordelijk voor uw medische zorg. Voor de maand augustus zijn ze op zoek naar een helpende en een verzorgende IG die ze komt ondersteunen. Het gaat om 12-32 uur. Minimaal 12 uur en maximaal 32 uur, de uren kan je in overleg afspreken. Ben jij in het bezit van een diploma helpende of verzorgende IG en wil jij de maand augustus in dit leuke huis werken? Laat het ons snel weten!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.