Ondernemend de zorg vooruithelpen.
1 mei 2023

Wijkverpleegkundige in opdracht team Den Hoorn, 5,5 maand - 28-32 uur per week

uur
MBO
Regio Den Hoorn

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Wijkverpleegkundige in opdracht team Den Hoorn, 5,5 maand - 28-32 uur per week

Wie zoeken wij?

Als Wijkverpleegkundige (HBO-V) aan de slag!? Wij bieden een mooie opdracht voor 28-32 uur per week, per 1 mei tot medio september, i.v.m. een zwangerschapsverlof in wijkteam Den Hoorn. Je moet bekend zijn met indiceren. Thuiszorgteam: Den Hoorn Aantal uur: 28-32 uur per week Periode: 1 mei tot medio september Kans op verlenging: nee Jouw rol als Wijkverpleegkundige Als wijkverpleegkundige sta je dichtbij de cliënten en je voelt aan den lijve hoeveel je kunt betekenen in hun leven. Je maakt dagelijks ingrijpende beslissingen en het werk is complex en verantwoordelijk. Geen dag is hetzelfde: de combinatie van verpleegkundige zorg achter de deur van de cliënt en diverse taken op kantoor maken je functie zeer afwisselend. Je geeft advies aan cliënten en diens naasten en bouwt zorgrelaties met hen op. Daarnaast coördineer je en coach je collega’s en zorgt ervoor dat zij zich gezien en gehoord voelen. Je bent de spil in de samenwerking met andere disciplines zoals de huisarts, fysio- en ergotherapeut, specialist en het ziekenhuis. Steeds belangrijker in je werk wordt preventie en je overlegt ook met andere organisaties in de wijk. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de wijkzorg en kijkt steeds of het beter kan. Zo, in alle hectiek en organisatie, ben jij op je allerbest. Naar wie zijn we op zoek? - Jij bent een zorgprofessional in hart en nieren. - Je bent in het bezit van het diploma HBO Verpleegkunde en bent BIG-geregistreerd. - Je bent een teamspeler, communicatief sterk, proactief, flexibel en oplossingsgericht. - Je beschikt over coachingsvaardigheden en hebt inzicht in groepsprocessen voor het professioneel begeleiden van zorgteams. - Netwerken gaat jou natuurlijk goed af en je bent in staat om kansen te zien en deze te benutten. - Je bent (goed) bekend met indiceren.

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.

Diana

Arts

"Ik voel me gezien op de werkvloer in het ziekenhuis én op kantoor."

Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiaste en energieke zorgbemiddelaar voor ZZP’ers in de zorg. Bij ons draait alles om persoonlijk contact en oprechte aandacht. De kernwaarden die ons typeren, verbinden en die richting geven aan ons dagelijks werk zijn: aandacht, initiatief nemen en werkplezier. Wij geloven dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de cliënt de beste zorg krijgt.