Work Happy
z.s.m.

Verzorgende IG of Verpleegkundige gezocht in Veenendaal! 32u per week (145)

32 uur
Regio Veenendaal
vanaf 40.000,-

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Verzorgende IG of Verpleegkundige gezocht in Veenendaal! 32u per week (145)

Wie zoeken wij?

"Vertrouwd wonen in een eigen dorp". Dat omschrijft Zorggroep Charim De Meent in Veenendaal. Ze bieden een compleet aanbod aan zorg, welzijn en voorzieningen. Rond het centrale plein van De Meent liggen verschillende welzijnsvoorzieningen en woonvoorzieningen. Ze bieden zorg op maat, waaronder Somatische (lichamelijke) verpleeghuiszorg, Kleinschalig wonen voor onder andere mensen met dementie en Gerontopsychiatrische zorg. Voor afdeling Eem en de Grift (PG) zijn wij per direct op zoek naar een verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 die 32 uur per week aan de slag wilt voor in ieder geval 3 maanden. Het gaat om dag- en avonddiensten. Nachten en weekenden in overleg. Let wel op: er lopen op de afdeling pittige medewerkers met een mening. Dus graag reageren als jij stevig in jouw schoenen staat!

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.