Work Happy

Ontvang de waardering die je als verpleegkundige verdient

Vrijheid, uitdaging en begeleiding

Werken als verpleegkundige, je hebt er niet zomaar voor gekozen. Je hebt een hart voor het vak en doet er alles aan om de patiënt te voorzien van de beste zorg. Wij hebben oog voor jou, zoals jij dat hebt voor de patiënt. Met oprechte aandacht, uitdagende opdrachten en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn we er voor jou. Wij zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt. Zo kan jij doen waar je écht blij van wordt: mensen helpen.

Ik voel me gezien in het ziekenhuis én op kantoor. Bij Lead Healthcare kan ik 100% mezelf zijn.

Willemijn - Verpleegkundige en Teammanager verpleegkundige

1000+

zorgverleners

600+

opdrachtgevers

2022

beste werkgever in de zorg

15+

jaar ervaring in het bemiddelen van zorgverleners

Samen maken we het verschil

We matchen onze verpleegkundigen en opdrachtgevers met zorg. Waar je komt te werken hangt af van je ervaring, gekozen richting, ambitie en de zorgvraag van de opdrachtgever. Van algemeen verpleegkundige tot kinderverpleegkundige. Wij hebben voor al onze verpleegkundigen een werkplek waar ze blij van worden. Bij ons word je niet zomaar op een opdracht gezet. Want een gelukkige verpleegkundige, resulteert in de beste zorg. Samen helpen we de zorg vooruit.

Wij zorgen voor jou

  • Coaching en begeleiding door een teammanager, die zelf ook verpleegkundige is
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris boven CAO, een 13de maand en een leaseauto die ook privé gereden mag worden
  • Een ontwikkelplan op maat
  • Een werkplek waar je gezien wordt
  • Een hechte club verpleegkundigen met een hart voor de zorg

Oprechte interesse in jou

Wij zijn benieuwd naar jou, je dromen en wat je drijft. Bij ons ben je geen nummertje, maar gewoon jezelf. Want alleen door jou door en door je te kennen, creëren we een baan die bij je past.

Hoe gaat het met je? Die vraag kan je regelmatig van ons verwachten. Want als jij blij bent, zijn wij dat ook. Onze verpleegkundigen hebben elk hun eigen verhaal, maar hebben één ding gemeen. Hun hart gaat sneller kloppen van mensen helpen. Benieuwd naar onze verpleegkundigen en hoe ze werken bij Lead Healthcare ervaren? Lees hun verhalen!

Parallex-image

Oog voor verpleegkundigen  

Wij zorgen voor de mensen die hard voor anderen zorgen. Wat heb jij nodig om een beter mens én verpleegkundige te worden? Wij geven je de waardering die je écht verdient. Met bemoedigende woorden, een leaseauto en een bovengemiddeld salaris. En om te zorgen dat je deze waardering ook krijgt op de werkvloer gaan we samen op zoek naar een werkplek die bij jouw kennis en ervaring past.

Lead Healthcare kijkt niet naar óf mijn wensen waargemaakt kunnen worden, maar hóe.

Britt - Verpleegkundige