World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Flexibele zorgoplossingen voor de VVT-sector

ZZP’ers in de zorg, bemiddeling & consultancy

De VVT-sector, Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg staat al geruime tijd voor aanzienlijke uitdagingen. Deze uitdagingen worden hoofdzakelijk veroorzaakt door de krapte op de arbeidsmarkt en de groeiende zorgvraag als gevolg van de dubbele vergrijzing. Bij Lead Healthcare begrijpen we deze diverse behoeften en zijn we klaar om jouw organisatie te ondersteunen daar waar de vraag het meest nodig is: bij de inzet van extra zorgprofessionals.

Zorgpersoneel op maat: VVT-professionals bij Lead Healthcare

Bij Lead Healthcare begrijpen we de uitdagingen rondom personeelsinzet maar al te goed. Onze specialisatie ligt in het matchen van zorgprofessionals in diverse disciplines, vooral binnen de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Met onze uitgebreide ervaring in het plaatsen van hooggekwalificeerd personeel, van gastvrouwen/heren, helpenden, verzorgenden tot verpleegkundigen, specialistisch verpleegkundigen, verpleegkundige specialisten, specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, dialyse verpleegkundigen, wondverpleegkundigen en IT-consultants, kunnen wij altijd de geschikte zorgprofessional voor jouw opdracht vinden. Lead Healthcare voorziet in de invulling van ad-hoc dienstaanvragen en biedt tevens oplossingen voor langdurige inzet in opdrachten: wij zijn jouw betrouwbare zorgpartner.  

Onze zorgprofessionals hebben ervaring met diverse zorgsituaties en -uitdagingen, zoals psychogeriatrische zorg, somatische zorg, revalidatie, thuiszorg, Korsakov, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en palliatieve zorg. Of het nu gaat om korte of langdurige inzet, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften. 

Flexibele inzet van zorgprofessionals in de ouderenzorg

Bij elke vraag staan wij persoonlijk voor je klaar, met een actieve en betrokken houding. Onze zorgprofessionals bieden diverse vormen van ondersteuning voor jouw organisatie, of het nu gaat om korte diensten, langdurige opdrachten of consultancy voor specifieke zorgvragen in de ouderenzorg. Bij Lead Healthcare beschouwen we onszelf als een verlengstuk van jouw VVT-instelling bij de inzet van zorgpersoneel en andere zorg gerelateerde vragen. We zijn als het ware een extra collega, zij het op afstand. 

Jouw personele uitdagingen zijn onze dagelijkse bezigheid, waar we met plezier en energie aan werken. Onze uitgebreide ervaring in het organiseren van flexibele personeelsinzet is van A tot Z. Je kunt ons inschakelen als bemiddelaar om het volledige proces van externe inhuur van Personeel Niet In Loondienst (PNIL) professioneel en van hoge kwaliteit vorm te geven. 

Wij werken dagelijks met plezier en energie aan jouw personele uitdagingen  

Artsen in de ouderenzorg: basisartsen en arts-specialisten

Lead Healthcare staat bekend om haar ondersteuning van basisartsen op weg naar specialisatie, vooral in ouderengeneeskunde. Via ons doen zij uitgebreide ervaring op alvorens hun definitieve keuze te maken. Steeds meer basisartsen ontdekken hun passie voor ouderenzorg door de ervaring die ze bij ons opdoen. Onze basisartsen verkennen de uitdagingen van multidisciplinaire, integrale medische zorg voor kwetsbare ouderen, wat resulteert in hun enthousiaste en gedreven inzet binnen jouw organisatie. 

Naast basisartsen, kunnen wij ook specialisten ouderengeneeskunde inzetten. Met hun afgeronde specialisatie brengen zij meer ervaring en kennis mee, wat jouw organisatie ten goede komt. Daarnaast fungeren zij ook als coach voor onze basisartsen met een interesse in de ouderenzorg. Bij Lead Healthcare streven we ernaar om zowel basisartsen als specialisten ouderengeneeskunde de benodigde ervaring en passie te bieden voor een succesvolle bijdrage aan jouw zorginstelling. 

Ondersteuning nodig?

Neem vrijblijvend contact op en wij vertellen graag hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen. Ook als de nood hoog is: onze zorgprofessionals zijn direct inzetbaar!

Neem contact op

De juiste match tussen zorgpersoneel en zorginstellingen

We streven ernaar om de perfecte match te maken tussen zorgprofessionals en zorgorganisaties. Daarvoor selecteren wij onze zorgprofessionals zorgvuldig. Zij zijn gemotiveerd, gedreven en voortdurend in ontwikkeling. De inzet van onze zorgprofessionals in de VVT-sector is nauwkeurig afgestemd op jouw behoeften en zorgvraag. We gaan eerst met je in gesprek om jouw behoeften en doelstellingen beter te leren kennen. Daarna laten wij je kennis maken een aantal zorgprofessionals met de juiste kennis en ervaring voor de opdracht. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. 

 Of het nu gaat om opdrachten, advies of personele ondersteuning, wij houden nauw contact gedurende de samenwerking. We evalueren regelmatig onze samenwerking, zowel met jouw organisatie als met de zorgprofessional. 

Zorgvuldige screening van ZZP’ers in de zorg

Bij Lead Healthcare staat kwaliteit van zorg voorop. Enkel na volledige screening en waarborgen van een erkend (volledig) zorgdiploma gaat een zorgprofessional via ons aan de slag. Wij voeren een grondige en geautomatiseerde pre-employment screening uit én wij leren elke ZZP’er persoonlijk kennen.   

Wij hanteren strikte criteria om ervoor te zorgen dat alleen gekwalificeerde ZZP'ers zich kunnen aansluiten. Onze screening omvat verschillende punten, waaronder de nodige werkervaring, vereiste diploma's, benodigde certificaten en het bezit van een geldig Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Zo waarborgen we bij Lead Healthcare de kwaliteit en betrouwbaarheid van de ZZP'ers die via ons werken voor een optimale zorgverlening.  

Kwalitatieve ZZP'ers in de VVT

 • Relevante ervaring
 • Vereiste diploma's
 • Benodigde certificaten
 • Een geldig VOG

Efficiënte planningsprocessen voor de VVT

Lead Healthcare beschikt over een uitgebreide pool van meer dan 1000 gediplomeerde en gekwalificeerde zelfstandige professionals. We bieden een volledig geautomatiseerd en efficiënt planningsproces, waarbij de planning, administratie en facturatie volledig door ons wordt verzorgd. 

Via een persoonlijke organisatie-omgeving krijgen geselecteerde gebruikers 24/7 toegang tot alle voortgang met betrekking tot de personeelszaken in jouw VVT-instelling.  

We bieden een gedigitaliseerd planningssysteem met API-koppelingen, waardoor een efficiënt beheer van personeelszaken in de zorg mogelijk is. Door onze systemen te koppelen aan die van onze opdrachtgevers via een API-koppeling, verloopt het doorsturen van benodigde diensten automatisch naar ons systeem, zonder handmatige tussenkomst. 

We hebben al succesvolle API-koppelingen gerealiseerd met software zoals SDB Planning, Poolmanager, InPlanning (Intus) en ONS. 

Herindicatie van Zorg Zwaarte Pakketten

In de ouderenzorg is het essentieel dat de behoefte van een cliënt inherent is aan het juiste Zorg Zwaarte Pakket (ZZP). Bij Lead Healthcare begrijpen we dat initieel niet altijd het juiste ZZP is bepaald, of dat zorgbehoeften veranderen. Eenmaal een gegeven ZZP indicatie, betekent immers niet dat dit permanent is. Bij een merkbare verandering in de zorgbehoefte van een client, is een herindicatie essentieel. Daarom bieden wij gespecialiseerde herindicatie-diensten aan.

Work Happy

Bij Lead Healthcare staat alles in het teken van werkgeluk. Wij zetten ons dagelijks in voor onze zorgprofessionals, zodat zij kunnen doen wat zij het liefste doen: mensen helpen. Want alleen een happy professional is in staat om de best mogelijke bijdrage aan de zorg te leveren. En dat merk je aan onze zorgprofessionals. Zij zijn gemotiveerd, hebben een positieve houding en staan nooit stil qua ontwikkeling. Ze doen net even meer.

NBBU-Keurmerk

Lead Healthcare is lid van de Nederlandse Bond voor Bemiddelaars en Uitzendondernemingen, de branchevereniging in de flexbranche. Wij dragen het keurmerk “Erkend Bemiddelaar” en worden jaarlijks geaudit. Wij volgen en voldoen aan alle wet- en regelgeving. Kwaliteit staat hoog bij ons het vaandel.

1000+

zorgprofessionals

600+

opdrachtgevers

8

Beste Werkgever beoordeling door collega's

17+

jaar ervaring in het bemiddelen van zorgprofessionals

Een greep uit onze opdrachtgevers

Een zorgprofessional en zorginstelling die bij elkaar passen. Daar gaan wij voor. Wij werken met gemotiveerde professionals die qua ontwikkeling nooit stilstaan. Zo krijgt de patiënt de beste zorg. Zij gingen je voor:

Werken met Lead Healthcare

Van organisatorische tot personele vraagstukken van zorginstellingen, Lead Healthcare is jouw partner in de zorg.

Meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorginstelling? Wij staan voor je klaar.

Neem contact op
 • Zorgprofessionals met een ondernemende mentaliteit

  Onze mensen hebben een hart voor zorg en zijn gemotiveerd om het anders, beter en sneller te doen.

 • Een duurzame samenwerking

  We evalueren regelmatig met onze opdrachtgevers om de samenwerking en resultaten te bevorderen.

 • Ondersteuning op maat

  De organisatie en wensen kennen. Alleen zo kunnen wij het meeste betekenen. En dat streven we na.

 • Persoonlijk contact

  De communicatie met Lead Healthcare is altijd persoonlijk, snel en professioneel.