Work Happy | 16 jaar ervaring

Samenwerken met Lead Healthcare

Wij staan voor je klaar

Iedere zorginstelling staat voor een andere uitdaging. Wij helpen je graag. Of het nu gaat om zorgverleners, slimme technologie, preventieve diagnostiek of een project is. Wij zijn er voor je.

Een langer, gelukkiger en gezonder leven. Voor iedereen. 

Vanuit ons hoofdkantoor in Baarn helpen wij dagelijks zorginstellingen met specifieke zorgvragen. Van tijdelijke en specialistische ondersteuning op de vloer, tot innovatieve technologieën en preventieve diagnostiek: wij zijn jouw partner in de zorg.  


Met 1000+ zorgverleners in vaste dienst, 600+ ZZP’ers en onze kantoormedewerkers helpen wij de zorg te vernieuwen en verbeteren. Allemaal om onze missie waar te maken.

Wij zetten zorgverleners in die perfect passen op onze opdrachten bij zorginstellingen

Dit betekent dat wij een zorgverlener pas een opdracht geven wanneer hij/zij toegevoegde waarde kan bieden bij de zorgvraag van de zorginstelling. Bijvoorbeeld om de zorginstelling te voorzien van meer kennis of om specialistische ondersteuning te bieden bij een bepaald zorgproces.

Als opdrachtgever weet jij precies wat je kunt verwachten van onze zorgverleners. Zij zijn gemotiveerd, hebben een ondernemende houding en staan nooit stil qua ontwikkeling. En met ondernemend bedoelen we: vooruitkijken, denken én doen. Zo ervaren zij het meeste werkgeluk en krijgen patiënten de beste zorg.  

De voordelen van onze samenwerking  

Wij doen alles om onze zorgverleners in hun kracht te zetten, zodat iedereen net dat stapje extra zet. Middels voortgangsgesprekken tijdens de opdrachten waarborgen we de kwaliteit en zorgen we ervoor dat de zorgverleners hun opdrachten zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. 

We reiken hen de juiste technieken en tools aan, zodat we de zorg verder kunnen helpen. Samen met onze opdrachtgevers. Met elkaar kunnen we nieuwe ideeën en technologieën ontwikkelen. We pakken knelpunten aan en ontplooien initiatieven die onze zorg vernieuwen, altijd met de mens centraal. Daarom kijken wij iedere keer weer uit naar nieuwe, mooie samenwerkingen. 


Werken met Lead Healthcare

Een goede partner voor zorgverleners, slimme technologie, preventieve diagnostiek en ondersteuning bij zorgprojecten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laten we samen werken aan een betere zorg van morgen.

Neem contact op
 • Zorgverleners met een ondernemende mentaliteit

  Onze mensen hebben een hart voor zorg en zijn gemotiveerd om het anders, beter en sneller te doen.

 • Een duurzame samenwerking

  We evalueren regelmatig met onze opdrachtgevers om de samenwerking en resultaten te bevorderen.

 • Ondersteuning op maat

  De organisatie en je wensen kennen. Alleen zo kunnen wij het meeste voor je betekenen. En dat streven we na.

 • Persoonlijk contact

  De communicatie met Lead Healthcare is altijd persoonlijk, snel en professioneel.

Meer over de voordelen