World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Personele versterking in de huisartsenzorg

ZZP’ers in de zorg, bemiddeling & consultancy

Een partner die begrijpt dat huisartsen zich volledig willen focussen op de kwaliteit van de praktijk en de patiëntenzorg. Dat is Lead Healthcare. Onze basisartsen en gediplomeerde doktersassistenten gaan graag aan de slag en bieden de essentiële ondersteuning die jouw praktijk nodig heeft. Of het nu gaat om eenmalige ondersteuning of langdurige personeelstekorten, wij denken met je mee en zorgen voor de beste match.

Basisartsen in de huisartsenzorg 

Veel huisartsenpraktijken hebben te maken met personeelstekorten en een hoge werkdruk. Om het probleem te verlichten kan het tijdelijk inzetten van een basisarts (onder permanente supervisie van een huisarts) uitkomst bieden. Het toenemend aantal consulten wordt opgevangen met de inzet van basisartsen en tegelijkertijd worden zij geënthousiasmeerd voor het huisartsenvak.

Flexibele inzet van doktersassistenten  

Onze doktersassistenten zijn flexibel inzetbaar en bieden diverse ondersteuningsvormen voor jouw zorginstelling. Van triage tot medische technische handelingen en administratieve taken: wij vinden de juiste professional voor jouw zorgvraag. Bij Lead Healthcare weten we hoe uitdagend personeelstekorten in de huisartsenpraktijk kunnen zijn. Van tijdelijke vervanging wegens langdurige ziekte of zwangerschapsverlof of omdat je tijdelijk extra ondersteuning kunt gebruiken. Dankzij ons netwerk aan doktersassistenten in Nederland kun je erop vertrouwen dat wij voor jouw zorginstelling klaar staan. 

Onze doktersassistenten geven de ondersteuning die jouw huisartsenpraktijk verdient

Een duurzame samenwerking

Een goede samenwerking begint bij goede communicatie. Wij brengen eerst de behoeften van de huisartsenpraktijk in kaart, middels een of meerdere gesprekken. Daarna gaan we aan de slag met een selectie aan doktersassistenten. Vervolgens richten we ons op het selecteren van doktersassistenten. De kandidaten ondergaan een uitgebreide selectieprocedure, zodat je de ondersteuning ontvangt die daadwerkelijk voor jouw zorginstelling van waarde is.

Direct inzetbaar in de huisartsenpraktijk

Wanneer je op zoek bent naar (tijdelijke) vervanging voor jouw doktersassistent(e), begrijpen we dat je direct een oplossing wilt. Daarom krijg je bij ons een vast contactpersoon, zodat we persoonlijk en snel kunnen schakelen. Wij begrijpen dat jouw patiënten de best mogelijke zorg verdienen en daarom gaan we meteen voor je aan de slag. Onze flexibele en toegewijde professionals zijn direct inzetbaar, zodat jij erop kunt vertrouwen dat wij snel en doeltreffend reageren op jouw aanvraag. Zo blijft jouw praktijk optimaal draaien en krijgt jij de gemoedsrust die je zoekt. 

De ondersteuning die uw huisartsenpraktijk verdient

Wij zetten alleen professionals in die perfect passen bij jouw huisartsenpraktijk. Dit betekent dat wij de inzet van een zorgprofessional zorgvuldig afstemmen op jouw behoeften en zorgvraag. Tijdens de opdracht, consultancy of personele ondersteuning, houden wij nauw contact.

We evalueren onze samenwerking regelmatig. Met de organisatie én de zorgprofessional. De doktersassistent(e) heeft een eigen teammanager die zelf ook doktersassistent(e) is. Zij hebben regelmatig contact over de opdracht en de teammanager denkt mee bij uitdagende vraagstukken. Op die manier kunnen wij maximale ondersteuning bieden.

Op zoek naar ondersteuning?

Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken wat wij voor jouw praktijk kunnen betekenen. Wij denken graag met je mee. Ook als de nood hoog is: onze mensen kunnen morgen al bij jouw aan de slag.

Neem contact op

De juiste match tussen doktersassistenten en huisartsenpraktijken 

We streven ernaar om een optimale match te creëren tussen doktersassistenten en zorginstellingen door een zorgvuldige selectie van onze professionals. Onze zorgprofessionals zijn gediplomeerd, gemotiveerd en voortdurend bezig met hun ontwikkeling. In de huisartsenzorg stemmen we de inzet van onze zorgprofessionals nauwkeurig af op jouw specifieke behoeften en zorgvereisten. 

Ons proces begint met een diepgaand gesprek om jouw behoeften en doelstellingen te begrijpen. Vervolgens introduceren we enkele doktersassistenten die beschikken over de vereiste kennis en ervaring voor de opdracht. Dit zorgt ervoor dat je altijd weet wat je kunt verwachten. 

We onderhouden nauw contact gedurende onze samenwerking. Regelmatige evaluaties van onze samenwerking, zowel met jouw organisatie als met de zorgprofessional, vormen een integraal onderdeel van onze aanpak. Dit waarborgt een voortdurende optimalisatie van onze dienstverlening. 

Work Happy

Bij Lead Healthcare staat alles in het teken van werkgeluk. Wij zetten ons dagelijks in voor onze zorgprofessionals, zodat zij kunnen doen wat zij het liefste doen: mensen helpen. Want alleen een happy professional is in staat om de best mogelijke bijdrage aan de zorg te leveren. En dat merk je aan onze zorgprofessionals. Zij zijn gemotiveerd, hebben een positieve houding en staan nooit stil qua ontwikkeling. Ze doen net even meer.

1000+

zorgprofessionals

600+

opdrachtgevers

8,4

Beste Werkgever beoordeling door collega's

17+

jaar ervaring in het bemiddelen van zorgprofessionals

Een greep uit onze opdrachtgevers

Een zorgprofessional en zorginstelling die bij elkaar passen. Daar gaan wij voor. Wij werken met gemotiveerde professionals die qua ontwikkeling nooit stilstaan. Zo krijgt de patiënt de beste zorg. Zij gingen je voor:

Werken met Lead Healthcare

Van organisatorische tot personele vraagstukken van zorginstellingen, Lead Healthcare is jouw partner in de zorg.

Meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorginstelling? Wij staan voor je klaar.

Neem contact op
 • Zorgprofessionals met een ondernemende mentaliteit

  Onze mensen hebben een hart voor zorg en zijn gemotiveerd om het anders, beter en sneller te doen.

 • Een duurzame samenwerking

  We evalueren regelmatig met onze opdrachtgevers om de samenwerking en resultaten te bevorderen.

 • Ondersteuning op maat

  De organisatie en wensen kennen. Alleen zo kunnen wij het meeste betekenen. En dat streven we na.

 • Persoonlijk contact

  De communicatie met Lead Healthcare is altijd persoonlijk, snel en professioneel.