World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Basisartsen

Als basisarts heb je een duidelijk doel voor ogen: het verlenen van de beste zorg aan patiënten. Maar misschien wil je ook graag je specialiseren en vraag je je af welke mogelijkheden er zijn. Met onze basisarts vacatures bieden we jou de kans om te ontdekken waar jouw zorghart écht sneller van gaat kloppen. Je ontdekt je passie en doet als basisarts de nodige ervaring op in de zorg. We hechten grote waarde aan jou als persoon, omdat we geloven dat een arts die zichzelf kan zijn de beste zorg kan bieden.

Nurse

Wat kun je als basisarts verwachten bij Lead Healthcare?

  • Ontdek welk specialisme perfect bij jou past én vergroot jouw kansen voor een opleidingsplek.
  • Persoonlijke aandacht, iets wat in de zorg vrij uniek is maar voor ons heel normaal.
  • Een op maat gemaakt ontwikkeltraject met vakinhoudelijk onderwijs en intervisie-avonden.
  • Een werkplek waar jouw waarde wordt erkend en gewaardeerd.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief een salaris boven de CAO-norm en een 13e maand.
  • Een hechte groep van zorgprofessionals met diverse achtergronden.

Elke arts is uniek

Bij Lead Healthcare groei je niet alleen als basisarts, maar ook als mens. Je bent continu in beweging, letterlijk en figuurlijk. Je wilt het beste uit jezelf halen om zo elke dag topprestaties te kunnen leveren. Jij bent er voor de patiënt en wij zijn er voor jou. We begrijpen dat elke arts uniek is en andere behoeften heeft om te groeien. Daarom gaan we graag met je in gesprek om een ontwikkeltraject op maat te creëren. We luisteren naar jouw ambities en wensen, want alleen op die manier kun jij met plezier naar je werk gaan en de best mogelijke zorg bieden aan je patiënten. Work Happy!

Lead Healthcare is oprecht blij dat ik mijn dromen naleef, ook als dat betekent dat ik uit dienst ga. Dat vind ik bijzonder.
Martha - Basisarts

Waardevolle ervaring opdoen als basisarts

Heb je je pad al uitgestippeld en weet je precies welke specialisatie je wilt doen? De concurrentie is hoog. Daarom is het waardevol om werkervaring op te doen als basisarts. Met de juiste ervaring vergroot je je kansen op een opleidingsplek. Bij Lead Healthcare bieden we waardevolle bijscholingen, uitdagende werkplekken en intervisie om je eerste stap in je zorgcarrière te zetten. Samen zoeken we naar een werkplek die het beste bij jou en je wensen past.

Lead Healthcare biedt naast de werkervaring op de opdrachten ook andere mogelijkheden om je te ontwikkelen. Als professional, maar ook als mens.

Minisymposia

Zes keer per jaar organiseren we voor alle artsen een minisymposium met twee sprekers rond een bepaald thema. Denk aan medisch inhoudelijke thema’s zoals acute zorg en kleine verrichtingen, maar ook aan toekomstgerichte thema’s zoals duurzaamheid. Ook wordt er in deze groepen aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en communicatietechniek. De sprekers zijn zelf specialisten uit het werkveld, wat betekent dat je veel van wat je leert direct in de praktijk kunt brengen!

Persoonlijke inzichten met een gedragsprofiel

Elke nieuwe arts krijgt de kans om aan de slag te gaan met een persoonlijk profiel dat je inzicht geeft in de manier waarop je omgaat met de wereld om je heen. Je leert je krachten en valkuilen kennen, en ook precies waarom die ene collega zo op je zenuwen zit terwijl je bij de ander aan een half woord genoeg hebt! Dit profiel wordt individueel met je doorgenomen, maar ook toegepast in de lessen over persoonlijke ontwikkeling. 

Coaching

Lead Healthcare biedt ook de mogelijkheid tot een individueel en persoonlijk coachingstraject. De coach die bij ons is aangesloten is zowel huisarts als gedragstherapeut. Met die achtergrond heeft zij zich ontwikkeld tot een coach met een bijzonder aandachtsgebied voor het begeleiden van artsen in een zorgwereld die te maken heeft met toenemende verwachtingen.

Lees meer over onze vacatures en ontdek de mogelijkheden voor jou als basisarts.