World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Meer werkgeluk in de zorg

Alles om jou in je werk te ondersteunen.

Bij Lead Healthcare draait alles om werkgeluk. Daar zetten wij ons dagelijks voor in, zodat onze professionals kunnen doen wat ze het liefste doen: mensen helpen. Want alleen een happy professional is in staat om de best mogelijke bijdrage aan de zorg te leveren.

We doen het samen

Bij Lead Healthcare draait alles om onze mensen. Zowel in het veld als op kantoor. Ons team is jong, energiek en bovenal gepassioneerd over de zorg. Wat ons bindt, is het verlangen om bij te dragen aan het welzijn van anderen. Op kantoor bieden we de ondersteuning die zorgprofessionals nodig hebben. Zodat zij met plezier naar het werk kunnen gaan om te doen wat ze het liefste doen: mensen helpen. Zo krijgt de patiënt de beste zorg.

Work Happy.

Bij Lead Healthcare zorgen we ervoor dat zorgprofessionals topprestaties kunnen leveren en kunnen doen wat ze het liefst doen: mensen helpen. Daarom hebben wij een Work Happy programma dat zich richt op alle aspecten rondom gezondheid en geluk. Van sport tot sociale activiteiten, maar ook cursussen over stressmanagement en gezonde voeding: alles wat bijdraagt aan een geluksgevoel. We proberen je tips en tools mee te geven, die je in het dagelijks leven kunt gebruiken. Oók buiten werktijd. Want wanneer zorgprofessionals met plezier naar het werk gaan, kunnen ze beter voor anderen zorgen.

Dankzij het Work Happy programma heb ik nieuwe manieren ontdekt om me energieker te voelen.

Simone Louwerse, Recruiter

We gaan voor werkgeluk

Lead Healthcare niet voor niets sinds 2016 elk jaar op rij uitgeroepen tot World Class Workplace. Wij doen het namelijk net even anders. Wij streven naar meer werkgeluk in de zorg en willen een omgeving bieden waarin onze mensen kunnen floreren. Niet alleen in hun werk, maar ook in hun privéleven. Daarom zorgen wij voor onze mensen. Zodat zij op hun beurt met plezier naar het werk gaan.

Kom je kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs om kennis te maken. Onze voordeur staat open: je bent van harte welkom. Tip: we hebben héérlijke koffie, en met een beetje geluk hebben onze chef-koks een healthy guilty pleasure klaar staan!

Maak een afspraak

Onze Founders

Lead Healthcare is in 2006 opgericht door Founder & CEO David van Hartskamp. David begon Lead Healthcare (destijds PharmaLead) tijdens zijn studie Farmacie: hij bood jonge apothekers de kans om ervaring en kennis op te doen door in meerdere én verschillende soorten apotheken te werken. De eerste apotheker die hij in opdracht plaatste? Dat was hij zelf! In 2008 kwam Koen Lasschuit, Co-Founder en COO bij de club. Zijn drijfveer? Er elke dag voor zorgen dat Lead Healthcare de werkgever is waar hij zelf ook het allerliefst wil werken!

Onze kernwaarden

We doen het samen
We laten mensen groeien
We doen net even meer
We doen het samen
Wij nemen de tijd voor elkaar. Hebben oog voor elkaar. We willen weten wat voor de ander belangrijk is en handelen daarnaar. Zowel voor onze collega's als onze opdrachtgevers.
We laten mensen groeien
Wij helpen mensen nieuwe stappen te zetten. Door kennis en kunde aan te bieden, geven we meer zelfvertrouwen. Zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen.
We doen net even meer
Wij stimuleren om eruit te halen wat erin zit. We creëren mogelijkheden. We doen altijd meer dan van ons verwacht wordt.

World Class Workplace

7 keer op rij uitgeroepen tot Beste Werkplek in de Zorg

Lead Healthcare is sinds 2016 elk jaar op rij uitgeroepen tot een World-Class Workplace. Onze mensen hebben ons beoordeeld met een 8 en daar zijn we trots op! We doen het samen. Door oog en tijd te hebben voor elkaar, halen we het beste in elkaar naar boven. Onze zorgprofessionals leveren dag en nacht topprestaties. Wij zorgen op onze beurt voor jou. Door te luisteren naar jouw dromen, wensen en behoeften. Met onze vakinhoudelijke scholing, intervisie en het vitaliteitsprogramma groei jij als zorgprofessional én als mens. Wij geloven dat de beste zorg begint bij een gelukkige zorgprofessional. Daarom zijn wij er voor jou. Work Happy.