Work Happy

Alles om jou in je werk te ondersteunen. Work Happy.

Net even anders

Lead Healthcare pakt het anders aan. Voor ons gaat zorg over de wensen en dromen van mensen. Over mensen die beter willen worden én over mensen die álles willen doen om hierbij te helpen. Daarom krijgen onze professionals alle mogelijke aandacht, ondersteuning én opleidingen. Ze kunnen steeds nieuwe uitdagingen aangaan. Overal waar ze komen nemen ze een enorme motivatie, up-to-date kennis en gezonde dosis positivisme mee.

Werken & ontspannen

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen met plezier naar het werk gaan. Daarom hebben we een werkomgeving gecreëerd waarin we samenwerken én samen ontspannen. Van teamuitjes tot grote events: we komen geregeld samen in onze karakteristieke kantoorvilla in Baarn. Elke dag bereidt ons keukenteam een verse, gezonde, vegetarische lunch in onze eigen professionele keuken. Zodat jij het beste uit je dag kunt halen.

Onze kernwaarden

We doen net even meer
We laten mensen groeien
We doen het samen
We doen net even meer
Wij stimuleren om eruit te halen wat erin zit. We creëren mogelijkheden. We doen altijd meer dan van ons verwacht wordt.
We laten mensen groeien
Wij helpen mensen nieuwe stappen te zetten. Door kennis en kunde aan te bieden, geven we meer zelfvertrouwen. Zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen.
We doen het samen
Wij nemen de tijd voor elkaar. Hebben oog voor elkaar. We willen weten wat voor de ander belangrijk is en handelen daarnaar.

Work Happy.

Lead Healthcare zorgt ervoor dat zorgprofessionals in staat zijn topprestaties te leveren. En kunnen doen wat ze het liefst doen: mensen helpen. Want een zorgprofessional die met plezier naar het werk gaat, kan beter voor anderen zorgen. .