World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Zorgprofessionals in de apotheek

VOOR AL UW ZORGVRAGEN

Lead Healthcare begrijpt met welke uitdagingen apotheken worden geconfronteerd. Vanuit ons hoofdkantoor in Baarn helpen wij dagelijks apothekers bij hun specifieke zorgvragen. Dit gaat van tijdelijke en specialistische ondersteuning bij organisatorische en personele vraagstukken. Wij bieden altijd een advies en dienst op maat: consultancy-opdrachten, tijdelijke versterking door één van onze zorgprofessionals en werving- en selectie trajecten.

Op zoek naar gemotiveerde apotheekprofessionals? 

Bent u op zoek naar deskundige en ervaren apotheekprofessionals voor korte of langere termijn? Bij Lead Healthcare weten we hoe uitdagend dit kan zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van de openbare apotheek, de ziekenhuisapotheek, de klinische apotheek en apotheekhoudende huisartspraktijk. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij altijd de zorgprofessional met de juiste kwalificaties en ervaring voor uw opdracht kunnen inzetten.

Met onze verschillende zorgprofessionals kunnen we uw apotheek op diverse manieren ondersteunen. Tijdelijke ondersteuning van één van onze zorgprofessionals, in de vorm van kortdurende en langdurige opdrachten, maar ook voor specifieke zorgvragen middels een consultancy opdracht. Wij zien onszelf als een verlengstuk van jullie organisatie bij de inzet van zorgpersoneel en andere zorgvragen.

Onze zorgprofessionals geven de ondersteuning die uw apotheek verdient

IT consultants met de ervaring van zorgprofessionals

Onze deskundige zorgprofessionals kunnen ook ondersteunen bij het verbeteren van bestaande processen of bij het implementeren van nieuwe IT-systemen. Met onze diepgaande kennis van zorgapplicaties en het zorginhoudelijke proces zorgen we ervoor dat uw apotheek soepel en succesvol kan overstappen naar nieuwe IT-systemen. Onze IT consultants met een achtergrond in de zorg zijn in te schakelen bij alle fases van een implementatietraject.

De ondersteuning die uw organisatie verdient

Wij zetten alleen zorgprofessionals in die perfect passen bij uw apotheek. Dit betekent dat wij de inzet van een zorgprofessional zorgvuldig afstemmen op uw behoeften en zorgvraag. Tijdens de opdracht, consultancy of personele ondersteuning, houden wij nauw contact.

We evalueren onze samenwerking regelmatig. Met uw organisatie én de zorgprofessional. De apotheker of apothekersassistent heeft een eigen teammanager die zelf ook een achtergrond in de apotheek heeft. De teammanager heeft regelmatig contact over de opdracht en denkt mee bij uitdagende vraagstukken. Op die manier krijgt u de maximale ondersteuning die uw zorginstelling verdient.  

Dienstverlening in de apotheek:

 • Personele ondersteuning
 • Receptenservice
 • Voorraadinventarisatie
 • Medicatiereviews
 • Consultancy
 • Registratieprogramma

Op zoek naar ondersteuning?

Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken wat wij voor uw zorginstelling kunnen betekenen. Wij denken graag met u mee en komen met een gepast advies op maat. Ook als de nood hoog is: onze mensen kunnen morgen al bij u aan de slag.

Neem contact op

Work Happy

Bij Lead Healthcare staat alles in het teken van werkgeluk. Wij zetten ons dagelijks in voor onze zorgprofessionals, zodat zij kunnen doen wat zij het liefste doen: mensen helpen. Want alleen een happy professional is in staat om de best mogelijke bijdrage aan de zorg te leveren. En dat merk je aan onze zorgprofessionals. Zij zijn gemotiveerd, hebben een positieve houding en staan nooit stil qua ontwikkeling. Ze doen net even meer.

CASE: Intraveneuze immunoglobuline- therapie aan huis

Lead Healthcare wil de zorg helpen vernieuwen. Dat doen we onder andere door te adviseren en te faciliteren tijdens zorgprojecten. Met onze zorgprofessionals en slimme technologie kunnen wij behandelingen efficiënter inrichten of zelfs aan huis organiseren. Zodat de patiënt nog betere zorg ervaart, en de druk op zorgverleners wordt verlaagd. Op verzoek van en in samenwerking met het HagaApotheek in Den Haag hebben wij de thuisbehandeling mogelijk gemaakt van immunoglobuline therapieën.

Onze apotheekprofielen:

 • Apotheker
 • Apothekersassistent
 • Farmakundige
 • Farmaceutisch consulent
 • Farmaceutisch manager
 • Farmacie student
 • Ziekenhuisapotheker
 • IT Consultants

1000+

zorgprofessionals

600+

opdrachtgevers

8,4

Beste Werkgever beoordeling door collega's

17+

jaar ervaring in het bemiddelen van zorgprofessionals

Een greep uit onze opdrachtgevers

Een zorgprofessional en zorginstelling die bij elkaar passen. Daar gaan wij voor. Wij werken met gemotiveerde professionals die qua ontwikkeling nooit stilstaan. Zo krijgt de patiënt de beste zorg. Zij gingen u voor:

Werken met Lead Healthcare

Van organisatorische tot personele vraagstukken van zorginstellingen, Lead Healthcare is uw partner in de zorg.

Meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw apotheek? Wij staan voor u klaar.

Neem contact op
 • Zorgprofessionals met een ondernemende mentaliteit

  Onze mensen hebben een hart voor zorg en zijn gemotiveerd om het anders, beter en sneller te doen.

 • Een duurzame samenwerking

  We evalueren regelmatig met onze opdrachtgevers om de samenwerking en resultaten te bevorderen.

 • Ondersteuning op maat

  De organisatie en wensen kennen. Alleen zo kunnen wij het meeste betekenen. En dat streven we na.

 • Persoonlijk contact

  De communicatie met Lead Healthcare is altijd persoonlijk, snel en professioneel.