World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Zorgprofessionals & consultants die jouw zorginstelling vooruit helpen

Detachering & consultancy in de zorg

Lead Healthcare brengt zorgprofessionals en zorginstellingen samen die écht bij elkaar passen. We gaan alleen voor de beste match. Voor de korte of lange termijn. Van artsen, verpleegkundigen tot apothekers(assistenten). Met onze personeelsoplossingen en consultancy trajecten zorgen we voor minder werkdruk bij onze opdrachtgevers. Lead Healthcare begrijpt met welke uitdagingen zorginstellingen worden geconfronteerd. Van de inzet van zorgpersoneel, tot het vinden van geschikte zorgprofessionals ter ondersteuning bij uitdagende IT-projecten. Voor elke uitdaging vinden wij een gepaste oplossing en bieden de nodige ondersteuning.

Oplossingen voor zorgpersoneel en consultancy opdrachten

Op zoek naar gekwalificeerd (tijdelijk) medisch personeel? Lead Healthcare begrijpt als geen ander met welke uitdagingen zorginstellingen geconfronteerd worden bij het vinden van geschikte zorgprofessionals. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en bemiddelen van zorgprofessionals in diverse vakgebieden: VVT, ziekenhuizen, (ziekenhuis)apotheken, GGZ, gehandicaptenzorg, GGD, jeugdzorg en meer. 

Of het nu gaat om consultancy-opdrachten, detachering, zzp-bemiddeling, uitzenden of wervings- en selectie trajecten: Lead Healthcare is jouw partner in de zorg. 


Duurzame relatie 

Bij Lead Healthcare staat een duurzame relatie centraal. Wij vinden het belangrijk om de organisatie en de wensen te kennen. Aan de hand daarvan bieden we altijd een advies en oplossing op maat. Nadat wij de wensen en behoeften van de organisatie in kaart hebben gebracht, zoeken wij een gepaste oplossing.De professionals die bij ons werken, hebben een uitgebreide selectieprocedure doorlopen. Zo krijgt jouw organisatie de zorgprofessional die perfect aansluit bij de zorgvraag.

De ondersteuning die uw zorginstelling verdient

Maakt u gebruik van onze dienstverlening, dan houden we nauw contact. We evalueren onze samenwerking regelmatig. Met de organisatie én de zorgprofessional. De apotheker, apothekersassistent, basisarts, doktersassistente, verpleegkundige of andere zorgverlener heeft een eigen teammanager die zelf ook een achtergrond in de zorg heeft. De teammanager heeft regelmatig contact over de opdracht en denkt mee bij uitdagende vraagstukken. Op die manier krijg je de maximale ondersteuning die jouw zorginstelling verdient.  

Work Happy: gelukkige zorgprofessionals 

Bij Lead Healthcare is ons motto 'Work Happy'. Wij zorgen dat onze zorgprofessionals met plezier naar hun werk gaan. En dat merk je als opdrachtgever ook. Want alleen een zorgprofessional die goed in zijn of haar vel zit, kan goed voor andere mensen zorgen. 

Personeelsoplossingen op maat

Wij brengen eerst de behoeften van de zorginstelling in kaart, om vervolgens een gepast advies te geven. Daarna gaan we aan de slag met een selectie aan zorgprofessionals. Onze mensen doorlopen een grondige procedure. En dat allemaal zodat jij een zorgprofessional krijgt die écht bij de zorginstelling én vraag past.

Snel schakelen, laagdrempelig en persoonlijk

Zo zou Siri Straathof, Manager Behandeling bij Goudenhart, het contact met Lead Healthcare omschrijven. ‘Een bureau met aandacht’. Een samenwerking waar we trots op zijn.

1000+

zorgprofessionals

600+

opdrachtgevers

8

Beste Werkgever beoordeling door collega's

17+

jaar ervaring in het bemiddelen van zorgprofessionals

Een greep uit onze opdrachtgevers

Een zorgprofessional en zorginstelling die bij elkaar passen. Daar gaan wij voor. Wij werken met gemotiveerde en happy professionals die qua ontwikkeling nooit stilstaan. Zo krijgt de patiënt de beste zorg. Zij gingen je voor:

Werken met Lead Healthcare

Consultancy-opdrachten, detachering, zzp-bemiddeling, uitzenden en werving- en selectie trajecten: Lead Healthcare is jouw partner in de zorg.

Meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorginstelling? Wij staan voor je klaar.

Neem contact op
 • Zorgprofessionals met een ondernemende mentaliteit

  Onze mensen hebben een hart voor zorg en zijn gemotiveerd om het anders, beter en sneller te doen.

 • Een duurzame samenwerking

  We evalueren regelmatig met onze opdrachtgevers om de samenwerking en resultaten te bevorderen.

 • Ondersteuning op maat

  De organisatie en wensen kennen. Alleen zo kunnen wij het meeste betekenen. En dat streven we na.

 • Persoonlijk contact

  De communicatie met Lead Healthcare is altijd persoonlijk, snel en professioneel.