World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Snel schakelen, laagdrempelig en persoonlijk. Zo zou Siri Straathof, manager behandeling bij Goudenhart, het contact met Lead Healthcare omschrijven. Een zorgbedrijf met aandacht. Dat hebben Lead Healthcare en Goudenhart gemeen. Siri vertelt over de bijzondere samenwerking.

Begin van de samenwerking 

Hoe de samenwerking tot stand kwam? Voormalig manager behandeling Ewoud Kattenvilder zocht een arts. Tempo was hierbij belangrijk. Lead Healthcare kon dat waarmaken en voorzag ons van een goede match. Sindsdien zijn er drie artsen aan het werk gegaan bij Goudenhart. 

Vooruit kijken en de zorg verbeteren. Door dat gezamenlijke doel klikte het gelijk. Bij Goudenhart was een consistente vraag naar artsen. Lead Healthcare signaleerde dat en draaide het wervingsproces om. Kwam er een geschikte arts voorbij die aan onze eisen voldeed? Dan stuurde Lead Healthcare diegene direct naar ons door.  

Die voorselectie zorgt voor goede artsen die bij ons op hun plek zijn. Elke keer opnieuw. Daarnaast besparen we op deze manier een hoop tijd en is het gemakkelijk voor ons.  

Korte communicatielijnen 

De organisatie van de opdrachtgever op je duimpje kennen typeert Bart, medewerker Zorg van Lead Healthcare. Wat is de behoefte vanuit de opdrachtgever? Met die vraag is Bart voortdurend bezig. Hij kent jou en de organisatie, jij kent hem. Persoonlijk, korte lijnen en professioneel. Lead Healthcare bewijst dat die drie wel degelijk samen kunnen.  

Openheid en transparantie. Dat maakt onze samenwerking zo bijzonder. Speelt er op persoonlijk vlak iets bij een arts? Dan pakt Bart dat meteen op. Als opdrachtgever hoef je eigenlijk niet naar de HR werkzaamheden om te kijken. Bart komt bovendien periodiek langs. Gewoon om even te kijken hoe het gaat.  

Ontwikkeling en werkgeluk voorop 

Artsen willen altijd blijven ontwikkelen. Niet alleen wij, maar ook Lead Healthcare voorziet de artsen in die behoefte. De scholing onderscheidt Lead Healthcare van de rest. Samen zetten we de volgende stap en zorgen voor optimaal werkgeluk bij onze artsen.

Ondersteuning nodig?

Lead Healthcare staat voor u klaar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij zoeken altijd naar een gepaste oplossing, volledig gericht op uw wensen en behoeften. Wij kunnen morgen nog mensen bij u inzetten!

Neem contact op

Meer lezen

Slide 1 of 5
Bekijk alle ervaringen