World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Ga de uitdaging aan als apotheker

Met unieke opdrachten, begeleiding en een persoonlijk ontwikkelplan

Als apotheker biedt je patiënten de essentiële hulp die zij nodig hebben en stuw je zo de zorg vooruit. Dit is voor jou als apotheker dagelijkse kost, maar voor patiënten is het onmisbaar. De dankbaarheid die je ontvangt, is de drijvende kracht achter je inzet. Jij bent er voor de patiënt en wij zijn er voor jou. Met unieke opdrachten, persoonlijke aandacht en coaching. Op deze manier voer je de taken van een apotheker optimaal uit en breng je een schat aan kennis naar elke nieuwe apotheek.

Wij zijn er voor jou

  • Je krijgt coaching en begeleiding door een teammanager, die zelf ook apotheker is.
  • We maken een ontwikkelplan met trainingen en hebben een vitaliteitsprogramma.
  • We zijn een organisatie waar zowel jij als je kennis zeer gewaardeerd worden.
  • We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto die je ook privé mag rijden.
  • Je wordt deel van een hechte groep apothekers en zorgprofessionals met elk hun eigen ambities.

De apotheker als zorgverlener

Als apotheker ben je een autonome zorgprofessional, een eerste aanspreekpunt voor patiënten en artsen. De apotheek is meer dan alleen een plek om medicijnen te halen. Als apotheker draag je bij aan de vooruitgang van de zorg met relevant advies. Je waardevolle kennis is onmisbaar. Je helpt niet alleen de patiënt, maar ook de apotheek waarin je werkt, met jouw kennis en ervaring.

Balans tussen werk en privé

Wij geloven dat je een betere apotheker bent als je een goede balans tussen werk en privé hebt. We vinden ruimte voor ontspanning net zo belangrijk als jij. Bij Lead Healthcare werk je als apotheker op een manier en een plek die bij je passen. Van het ziekenhuis tot de openbare apotheek. Of combineer werk met vakantie. Wil je weten hoe onze apothekers werken bij Lead Healthcare ervaren? Lees hier hun verhalen!

Oog voor apothekers

Met onze verrassende werkplekken daag jij jezelf uit. Een dynamische en afwisselende omgeving waar je continu nieuwe dingen ontdekt. Dat bieden wij je als apotheker bij Lead Healthcare. Wij stimuleren je om het beste in jezelf naar boven te halen. Elke keer opnieuw. Wij geloven dat werkgeluk hierin een grote rol speelt. Daarom zetten wij ons daar dagelijks voor in. Als jij gelukkig bent, zijn wij dat ook. Work Happy!

Focus op jou en je ambities

Bij Lead Healthcare krijg je als apotheker de kans om verschillende apotheken te leren kennen, elk met hun eigen dynamiek. Elke apotheek is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen. Als apotheker ontwikkel je hierdoor een breed perspectief en breid je je kennis uit. In elke opdracht ben je van grote waarde. Zo groei je zowel persoonlijk als professioneel. We hebben aandacht voor jou en je ambities, zodat je de apotheker kunt worden die je wilt zijn.

Lead Healthcare vindt een goede werk-privé balans net zo belangrijk als ik.

Krista van steeg - Ziekenhuisapotheker

Wat is een apotheker en wat doet een apotheker?

Een apotheker is een zorgprofessional die gespecialiseerd is in de wetenschap van geneesmiddelen, met name in hun bereiding en distributie, evenals hun toepassing voor therapeutische doeleinden. Apothekers spelen een cruciale rol in de gezondheidszorg en zij voeren belangrijke taken uit, bijvoorbeeld geneesmiddelen verstrekken, patiëntenzorg, geneesmiddelenbewaking, productie en kwaliteitscontroles, onderzoek en onderwijs en zij werken nauw samen met andere zorgprofessionals.