World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Lead Healthcare: uw partner voor professionele zorgverleners 

Al meer dan 15 jaar is Lead Healthcare een betrouwbare partner in uw zoektocht naar professionele en gemotiveerde zorgverleners. Wij ondersteunen uw organisatie in diverse functies en afdelingen. Wij doen dit door middel van het invullen van opdrachten, uitzenden, detacheren, consultancy, zzp-bemiddeling en flexpoolmanagement.  

Gemotiveerde zorgverleners is het halve werk

Met onze professionele zorgverleners kunnen wij uw organisatie ondersteunen in diverse functies, afdelingen en opdrachten. Voor zowel kortdurende als langdurige opdrachten kunt u bij Lead Healthcare terecht.

Wij staan apotheken, ziekenhuizen, ouderenzorg, GGZ en andere zorginstellingen bij tijdens uiteenlopende opdrachten. Onze mensen bieden niet alleen praktische ondersteuning, maar hebben ook een hoop ervaring en kennis van hun vak. U bepaalt de duur van de opdracht: van een aantal maanden tot een jaar. Afhankelijk van de zorgvraag en uw behoefte. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee.  

Voor elke opdracht kijken wij welke zorgverlener op dat moment het meest kan betekenen voor de opdrachtgever. We kijken daarbij niet alleen naar scholing en ervaring, maar houden ook rekening met de wensen van onze zorgverleners. Want alleen dan krijg je de meest gemotiveerde en ondernemende zorgverleners. Daar heeft u als opdrachtgever profijt van, en de patiënt krijgt de beste zorg.


De voordelen van het werken met Lead Healthcare

  • Ondersteuning op maat: de organisatie en je wensen kennen. Dat typeert Lead Healthcare.
  • Een duurzame samenwerking: regelmatig evalueren om de samenwerking te bevorderen.
  • Altijd duidelijke communicatie. Wij houden van persoonlijke, snelle én professionele communicatie.