World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
Algemeen

Groeien dankzij de Miracle Road Map

06 juni 2024

Een van onze kernwaarden is ‘Groei’. Dat wil zeggen dat we onze collega’s willen ondersteunen bij hun persoonlijke en professionele groei. Daarom hebben we hen de kans gegeven om deel te nemen aan de ‘Miracle Road Map’, een uniek programma dat helpt bij het ontdekken én bereiken van je persoonlijke doelen.

Wat is de Miracle Road Map?

De Miracle Road Map is een ontdekkingsreis van 16 weken langs vier essentiële gebieden voor een gelukkig en vervuld leven: mentale gezondheid, relaties, werk en overvloed. Het programma biedt een gestructureerde aanpak waarbij elke maand een specifiek thema centraal staat. Door middel van workshops, trainingen en persoonlijke begeleiding, krijgen deelnemers de kans om stap voor stap dichter bij zichzelf te komen en hun persoonlijke doelen te realiseren.

De Vier Essentiële Gebieden

1. Mentale Gezondheid

In de eerste maand ligt de focus op mentale gezondheid. Deelnemers leren technieken om stress te verminderen, mindfulness te beoefenen en een positieve mindset te ontwikkelen. Het doel is om een stevig fundament te leggen voor een gezonde geest.

2. Relaties

De tweede maand richt zich op relaties. Of het nu gaat om persoonlijke of professionele relaties, deelnemers krijgen inzicht in communicatievaardigheden, conflictbeheersing en het opbouwen van betekenisvolle verbindingen met anderen.

3. Werk

In de derde maand staat werk centraal. Deelnemers verkennen hun carrièredoelen, ontwikkelen vaardigheden voor professionele groei en leren hoe ze een gezonde balans tussen werk en privé kunnen behouden.

4. Overvloed

De laatste maand draait om overvloed. Dit omvat niet alleen financiële overvloed, maar ook het cultiveren van een gevoel van vervulling en dankbaarheid in alle aspecten van het leven. Deelnemers leren strategieën voor financiële planning en ontdekken manieren om een overvloedige mindset te ontwikkelen.

Persoonlijke Doelen en Begeleiding

Iedereen start de Miracle Road Map met een persoonlijk doel in gedachten. Of het nu gaat om het verbeteren van hun mentale welzijn, het versterken van relaties, het bereiken van carrièredoelen of het ervaren van meer overvloed, deelnemers worden aangemoedigd en ondersteund om hun eigen pad te volgen. Het programma biedt niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische tools en begeleiding om echte veranderingen te bewerkstelligen.

Werkgeluk bij Lead Healthcare

Onze CEO, David van Hartskamp, hecht veel waarde aan werkgeluk en welzijn. Dit blijkt uit zijn podcast 'WorkHappy', waar hij inzichten deelt over het creëren van een gelukkige en productieve werkomgeving. In de eerste aflevering was David de Kock, de oprichter van de Miracle Roadmap, te gast. Samen bespraken ze de cruciale rol van werkgeluk en hoe de Miracle Roadmap medewerkers kan ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei.

Blijf Op de Hoogte

We blijven regelmatig updates en verhalen delen van onze Miracle Road Map-deelnemers. Volg ons op onze social mediakanalen en blijf op de hoogte van hun inspirerende reis!