World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
Kantoor

Lead Healthcare behaalt NBBU Bemiddelingskeurmerk

20 maart 2023

Lead Healthcare, detacheerder, uitzender, bemiddelaar, consultant en projectmanager in de zorg heeft succesvol de audit voor het Bemiddelingskeurmerk van NBBU doorlopen. Joep Elbertsen heeft het keurmerk ontvangen uit handen van Marco Bastian, directeur NBBU.

 

Kwaliteit bevestigd

Deze certificering erkent dat Lead Healthcare aan alle eisen en standaarden voldoet die gelden voor een zzp-intermediar. Het keurmerk wordt pas toegekend na een audit door een geaccrediteerde controle-instelling. In deze keuring worden onder meer de aan de zzp’er gestelde voorwaarden, transparantie in de dienstverlening én gebruikmaking van een door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst meegenomen. Met het behalen van het keurmerk ziet Lead Healthcare de kwaliteit van haar dienstverlening bevestigd. 
 

Speciaal voor zzp-bemiddelaars

Lead Healthcare heeft voor het behalen van het keurmerk NBBU gekozen omdat dit kwaliteitssysteem speciaal voor zzp-bemiddelaars is ontwikkeld. Het doel van het keurmerk is dat de bemiddelaar zijn risico’s helder heeft, en dat die voor de opdrachtgever beperkt zijn. Maar ook voor de zzp’er biedt de certificering voordelen. Zo weet een zzp’er dat een partij met het NBBU keurmerk de zaken op orde heeft, en voor een juiste facturatie namens de zzp’er zorgt.