World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
Algemeen

Lead Healthcare hoofdsponsor van lokale hockeyclub BMHV

12 december 2023

Met trots kondigen we aan dat Lead Healthcare de komende vier jaar als hoofdsponsor op zal treden voor de lokale hockeyclub in Baarn, de BMHV! Wat ons verbindt met de BMHV? We delen niet alleen een thuisbasis in Baarn, maar gaan ook allebei voor HAPPY mensen.  Wij geloven dat sport en beweging ten grondslag liggen aan plezier en geluk, iets wat wij als Talent & Consultancy bedrijf nastreven voor onze zorgprofessionals.

De hockeyclub wil een plek zijn waar iedereen plezier kan maken en kan hockeyen op zijn of haar eigen niveau. Rutger van Suchtelen, bestuurslid sponsoring bij de BMHV: “We zien dat kinderen die blij zijn en goede begeleiding krijgen, happy zijn op het hockeyveld. De parallel met Lead Healthcare kan dus makkelijk getrokken worden: Ook wij vinden het ‘plezier en dus geluk’ hebben een belangrijke motor voor succesvol hockeyen bij de BMHV’’.

Onze CEO & oprichter, David van Hartskamp, benadrukt de overeenkomsten tussen Lead Healthcare en de hockeyclub: ‘het past goed bij ons om de BMHV te steunen. Het weerspiegelt onze toewijding aan het nastreven van plezier en geluk, in je werk én privé. Zeker sportieve activiteiten zoals teamsporten, waarin je niet alleen lekker kunt bewegen, maar je óók sociaal verbonden kunt voelen, dragen daar enorm aan bij. Daarnaast vind ik het belangrijk lokale activiteiten te ondersteunen: met ons hoofdkantoor in Baarn genieten we van de centrale ligging, de rust, en alle faciliteiten die het mooie Baarn ons te brengen heeft en zo kunnen we iets terug doen’.

Wij zien veel mooie kansen in deze samenwerking. Voor Lead Healthcare is het een kans meer zorgprofessionals te bereiken en ons netwerk uit te breiden. Voor de BMHV betekent het de mogelijkheid om de kwaliteit van de trainingen en accommodatie verder te professionaliseren. En samen gaan we voor meer plezier. In de zorg én op het veld.