Work Happy

Adviseren, controleren, managen & ontdekken wat jij wilt

Apotheken en patiënten ondersteunen bij hun zorgvragen en jezelf ontwikkelen

Voor patiënten lijkt een apotheek misschien alleen op een plek waar zij hun medicatie krijgen. Maar een apotheker is zo veel meer. Het gaat niet alleen om het verstrekken van medicijnen, maar ook om controle, advies, overleg en administratie. De apotheker zorgt er immers voor dat de patiënt de juiste medicatie gebruikt en de aanbevolen hoeveelheid krijgt, een belangrijke en verantwoordelijke taak.

Een belangrijke rol in de zorgketen

De apotheker speelt een belangrijke rol in de zorgketen. Meer dan 70% van de patiënten die de huisarts bezoeken krijgt een geneesmiddel voorgeschreven. Zij gaan vervolgens naar de apotheek. Hoe zorg je ervoor dat zij tevreden de deur uit gaan? Hoe kun je processen optimaliseren? Wat verbetert de samenwerking met andere zorgaanbieders? Hoe richt je een herhaalservice in? Vraagstukken waar apotheken mee zitten, en wij als Lead Healthcare graag aan meehelpen.  

Elke apotheek is anders en brengt eigen uitdagingen met zich mee. Zo ontwikkel ik een brede blik en verruim ik mijn kennis. Lead Healthcare ziet mijn ambitie, dat gaf de doorslag om hier te gaan werken, apotheker Iris 

Van bereidingsapotheek tot poliklinische apotheek 

Bereidingsapotheken, instellingsapotheken, openbare apotheken, ziekenhuisapotheken en poliklinische apotheken kunnen om uitlopende redenen ondersteuning nodig hebben. Dat kan gaan om specialistische ondersteuning, behoefte aan specifieke procesoptimalisatie of het meedraaien bij een bijzonder zorgproject. We zetten ook steeds vaker apothekers in als consultants, waarbij zij hun kennis inzetten om de zorg verder te helpen. Voor elke opdracht kijken we welke apotheker op dat moment het meest kan betekenen voor de opdrachtgever. We kijken niet alleen naar ervaring, maar houden ook rekening met de wensen van onze zorgverleners.  

De duur van de opdrachten varieert: van een aantal weken tot een jaar, afhankelijk van de behoefte van de apotheek.  Dat houdt dus in dat jebij verschillende apotheken werkt, waardoor je veel afwisseling kunt ervaren in jouw vak. Niet alleen qua omgeving, maar ook qua disciplines. Zo kun je ontdekken in welke apotheek jij je het meest op je plek voelt.  

Oog voor jou 

Terwijl je apotheken ondersteunt met je kennis en kunde, verliezen we jou niet uit het oog. Onze teammanagers, die zelf ook apotheker zijn, houden nauw contact met je door regelmatig persoonlijke gesprekken te voeren. Die gaan niet alleen over je werkzaamheden in de apotheek en de voortgang van de opdracht, maar ook over jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte. Want we hechten veel waarde aan jouw wensen. We stimuleren je om het beste uit jezelf te halen. Je kunt bijvoorbeeld trainingen volgen, of deelnemen aan ons Vitality programma. Zodat jij lekker in je vel zit en graag naar je werk gaat. Want alleen dan kun je de beste zorg verlenen.  

1000+

zorgprofessionals

600+

opdrachtgevers

2022

beste werkgever in de zorg

15+

jaar ervaring in het bemiddelen van professionals

Ervaring en vertrouwen opbouwen als startende apotheker 

Onze opdrachtgevers vertrouwen op de ervaring en expertise van Lead Healthcare en haar zorgverleners. Als je die ervaring nog niet hebt, dan krijg je bij ons de kans om die op te doen. Je kunt je ontwikkelen in je vakgebied met hulp van meer ervaren apothekers, je ontdekt de verschillende soorten apotheken en werkculturen en je mag fouten maken. Je staat er niet alleen voor, wij begeleiden jou op je pad naar ervaring en vertrouwen in jezelf als apotheker.  

Waardering voor onze apothekers 

Je kunt je als apotheker bij Lead Healthcare aansluiten op de manier die bij jou past: Je bepaalt zelf hoe jouw arbeidsvoorwaarden eruitzien. Wil je een leaseauto? Of juist meer vakantiedagen? Wel of niet full-time werken? Wij luisteren naar jouw wensen.   

Een hechte club zorgverleners 

Lead Healthcare bestaat uit zorgverleners in verschillende disciplines. Van apothekers en apothekersassistenten tot artsen en verpleegkundigen. We werken niet in hetzelfde vakgebied, maar gaan wel voor hetzelfde doel: de zorg van binnenuit verbeteren zodat mensen langer, gelukkiger en gezonder leven. Zodat we meer kunnen bijdragen aan de maatschappij.  

Samen gaan we voor die positieve impact, dus samen vieren we ook alle mooie momenten. Regelmatig organiseren we landelijke en regionale events waar je collega’s kunt leren kennen. Van sushi-avondjes tot de Baking club, en ons jaarlijkse knalfeest. Alleen voor apothekers, samen met andere zorgverleners of met de hele club bij elkaar: je ervaart de gezelligheid en steun van een hechte groep collega's. 

Werken bij Lead Healthcare in 6 stappen

  • Solliciteren: pas jij bij de openstaande vacature?
  • Kennismaken: wie ben jij? Wie zijn wij? En wat kan Lead Healthcare voor jou betekenen?
  • Een warm welkom en de start van je onboarding: ons bedrijf beter leren kennen!
  • Je eerste opdracht: starten op een nieuwe werkplek. Nieuwe ervaringen, nieuwe mensen!
  • Persoonlijk contact met je teammanager: hoe gaat het met je? Hoe vind je de opdracht?
  • Ontwikkeling: waar heb je behoefte aan? Wat zou je willen bereiken?