Work Happy

Lead Healthcare HQ

Zoveel meer dan een kantoor.

Bij Lead Healthcare doen we het net even anders. Wij zijn continu in ontwikkeling, blijven optimistisch en handelen met een ondernemende houding. We worden geleid door onze sterke visie. Met een betrokken en open blik naar de wereld om ons heen, zoeken we steeds weer naar andere manieren om de zorg te vernieuwen.

De mens centraal

In alles wat we doen, staat de mens centraal: de patiënt, de zorgverlener, de opdrachtgever en de collega. Wij zetten onze mensen in hun kracht en stimuleren hen het beste uit zichzelf te halen. Want een zorgverlener die werkgeluk ervaart, kan meer bijdragen aan de grote positieve impact die wij willen maken: een langer, gelukkiger en  gezonder leven.  

 Vitality  

We zeggen niet alleen dat we de werk en privé balans van onze mensen belangrijk vinden, maar handelen daar ook naar. Ons speciale Vitality team zorgt voor de nodige ontspanning. Naast een dagelijks vers bereide vegetarische lunch en gezonde smoothies, verzorgen zij yoga-klasjes, bootcamp sessies en zo nu en dan zelfs een stoelmassage!  

1000+

zorgprofessionals

600+

opdrachtgevers

2022

beste werkgever in de zorg

15+

jaar ervaring in het bemiddelen van professionals

Inclusiviteit  

Bij Lead Healthcare hebben we een cultuur gecreëerd waarin inclusiviteit wordt omarmd. Iedereen kan zichzelf zijn. We worden verbonden door onze passie voor de zorg en onze ondernemende houding. We slaan de handen ineen en helpen elkaar, en zetten net dat stapje extra om tot het beste resultaat te komen.

Werken & ontspannen

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen met plezier naar het werk gaan. Daarom hebben we een werkomgeving gecreëerd waarin we samenwerken én samen ontspannen. Van teamuitjes tot grote events: we komen geregeld samen in onze karakteristieke kantoorvilla in Baarn.