World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

ANIOS Salaris

Wat verdient een basisarts?

Yes, je hebt je studie Geneeskunde afgerond en kan nu echt aan het werk! Door als basisarts aan het werk te gaan doe je waardevolle werkervaring op en ontdek je welk specialisme bij je past. Natuurlijk ben je ook benieuwd naar wat je gaat verdienen.

Het salaris van een basisarts verschilt per specialisme. Zo ligt het cao-salaris van een ANIOS Jeugdgezondheidszorg net wat lager dan het salaris van een ANIOS Ouderengeneeskunde. Vaak word je als basisarts ingeschaald in schaal 65/ schaal 10 - 12. Lead Healthcare biedt basisartsen altijd een salaris dat boven de cao-norm ligt. En daarnaast krijg je ook nog eens een dertiende maand.

Secundaire arbeidsvoorwaarden ANIOS

In de zorg werk je vaak op wisselende tijden en dagen. Ook ’s avonds, ’s nachts, op feestdagen en in het weekend. Hiervoor word je gecompenseerd met een onregelmatigheidstoeslag (ORT). Als je in dienst bent bij Lead Healthcare krijg je ORT over je gehele uurloon. Daarnaast krijg je 8,33% vakantiegeld, een opleidingsbudget van €3.000,- en een leaseauto met tankpas die je ook privé mag rijden.

Wij gaan een stap verder

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we je een werkplek waar jouw waarde wordt erkend en gewaardeerd. Met persoonlijke aandacht en een op maat gemaakt ontwikkeltraject helpen wij jou alles uit jezelf te halen. Zowel op professioneel vlak als persoonlijk vlak. Je wordt onderdeel van een hechte groep van zorgprofessionals met diverse achtergronden. Je staat er dus zeker niet alleen voor! Daarnaast is er een Specialist Ouderengeneeskunde werkzaam op het Lead Healthcare kantoor die beschikbaar is voor coaching, begeleiding en het beantwoorden van inhoudelijke vragen.

Laat je adviseren

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor basisartsen bij Lead Healthcare? Neem vrijblijvend contact op!

1000+

zorgprofessionals

600+

opdrachtgevers

8,4

beoordeling door onze collega's

17+

jaar ervaring in het bemiddelen van zorgprofessionals