World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
Werkgeluk

Eerste editie Lead Connect & Grow groot succes

02 juni 2023

De eerste editie van onze inspiratiesessie Lead Connect & Grow was een groot succes. Op 1 juni 2023 toverden wij de Baarnsche Lawn Tennis Club om tot een plek waar onze relaties zich konden laten inspireren, meer leren over werkgeluk en netwerken met gelijkgestemden.

Inspirerende sprekers

Bezoekers konden zich laten inspireren door boeiende sprekers. David van Hartskamp, CEO en Founder en Koen Lasschuit, COO & Co-Founder trapten af met een presentatie over de Employee Journey en Goed Werkgeverschap. Hoe pakken wij dat aan, en hoe streven wij onze missie 'Meer Werkgeluk in de Zorg' na? Aandacht staat centraal: vanaf het moment van solliciteren tot het vertrek van een medewerker.

Esther Vergeer

Rolstoeltennisster Esther Vergeer is met zeven keer Paralympisch goud én vijf keer verkozen tot gehandicapte sporter van het jaar, een van de meest succesvolle Nederlandse sporters aller tijden. Zij deelde een indrukwekkend en persoonlijk verhaal over haar carrière op de tennisbaan en het omgaan met tegenslagen. Sleutelwoorden hierbij zijn motivatie, enthousiasme en doorzettingsvermogen. Het belang van drijfveren, persoonlijke ontwikkeling en ambitie is goed toepasbaar op de werkvloer, en draagt zeker bij aan werkgeluk.

Paul Haarhuis

Tweevoudig Wereldkampioen dubbelspel Paul Haarhuis sloot de dag af in een uiteenzetting over motivatie. Hoe zorg je ervoor dat de motivatie in een team hoog blijft? Hij weet als geen ander hoe je ervoor zorgt allemaal hetzelfde doel na te streven en een positieve sfeer te behouden. Het gevoel onderdeel te zijn van een team, en daarbij dezelfde waarden te delen maar toch uniek te blijven is essentieel voor een tevreden werknemer.

Borrelen & een balletje slaan

Uiteraard was er volop gelegenheid om te netwerken onder het genot van een borreltje. Daarnaast gaven wij onze bezoekers de gelegenheid om zelf ook een balletje te slaan. Want Zorg is immers Topsport.