World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
Kantoor

Nieuwe campagne Lead Healthcare zet zorg naast topsport

27 juni 2023

Lead Healthcare lanceert vandaag een nieuwe campagne om haar naamsbekendheid te vergroten. De campagne draagt de naam ‘Zorg is Topsport’ en is een creatieve doorvertaling van Work Happy, de nieuwe visie van Lead Healthcare op het werken in de zorg.

Work Happy

David van Hartskamp, CEO & Founder van Lead Healthcare: ‘het is voor ieder mens van groot belang dat je met plezier naar je werk gaat. Werken draait immers niet alleen om geld verdienen, maar het draagt bij aan je algehele welzijn. Wij zien dat zorgprofessionals elke dag voor anderen klaar staan, maar dat er nauwelijks oog is voor de professional zelf. Daar willen wij verandering in brengen met onze nieuwe visie Work Happy. Lead Healthcare zet zich daarom dagelijks in voor het werkgeluk van haar zorgprofessionals, zodat zij kunnen doen wat ze het liefst doen: mensen helpen.’

Zorg is topsport

De nieuwe campagne focust op de overeenkomsten tussen werken in de zorg en het beoefenen van topsport. Zorgprofessionals staan ook dagelijks voor uitdagingen op zowel mentaal als fysiek vlak, en streven naar excellentie. Waar een topsporter kan rekenen op een heel team van coaches en managers tot therapeuten, diëtisten en planners, staat de zorgprofessional er vaak alleen voor. Daar brengt Lead Healthcare verandering in.

De nieuwe campagne is vooral online te vinden, en bestaat uit video’s waarin Lead Healthcare ’s eigen zorgprofessionals een rol spelen, een reeks interviews met eigen zorgprofessionals, podcasts en ander beeldmateriaal.  

Credits

Concept: Lead Healthcare

Productiemaatschappij: FilmTown

Regisseur: Paul Joosse

Camera: David van der Meijde

Design: Ati Mazaheri