World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Lead Healthcare verzorgt testen tijdens Invictus Games Den Haag 2020

21 april 2022

Een Covid-team van de Invictus Games Den Haag 2020, presented by Jaguar Land Rover, monitort besmettingen in samenwerking met Lead Healthcare om het sportevenement zo veilig mogelijk te laten verlopen voor deelnemers, medewerkers, vrienden en familie.


Als faciliterende partij bieden wij tijdens deze editie van de Invictus Games advies, zelftesten, monitoring van besmettingen en reiscertificaten. Alle deelnemers worden dagelijks getest. Voor vrienden en familie van de deelnemers hebben we een speciale website ontwikkeld waar ze zelf hun test kunnen inplannen.

 

Onderdeel van het corona-team


Drie mobiele teams gaan gedurende het evenement testen afnemen in het Zuiderpark en alle deelnemende hotels van het evenement. Op deze manier monitoren we besmettingen en bepalen we of mensen wel of niet in isolatie gaan. Twee keer per dag komen we samen met een speciaal corona-team van de organisatie.

 

De Invictus Games


De Invictus Games is een internationaal sportevenement voor fysiek of mentaal gewonde militairen uit de hele wereld. Dit jaar, van 16 tot en met 22 april is Nederland het gastland. Het evenement gebruikt de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en breder begrip en respect te genereren voor militairen die hun land gediend hebben. Meer informatie over de Invictus Games in Den Haag is te vinden op de website van het evenement.

 

Hoog bezoek


De Games brengen behalve sporters en fans ook een lid van het Britse koninklijk huis naar Nederland. Prins Harry, hertog van Sussex, is beschermheer van de Invictus Games en zelf ook veteraan. Hij vocht onder meer als Apache-vlieger in Afghanistan.