World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
Algemeen

5.000 fans door Fieldlab experiment bij Nederland-Letland

04 april 2021

Op zaterdag 27 maart waren 5.000 voetbalfans tegelijk bij een voetbalwedstrijd aanwezig in de Johan Cruijff arena. Nederland-Letland was het negende en grootste Fieldlab experiment tot dan toe.

 

De kriebels en spanning zijn bijna voelbaar die dag. Er heerst een uitgelaten stemming om en nabij de Arena, maar ook op onze testlocaties door heel Nederland. Want na ruim een jaar mochten supporters dan eindelijk weer naar het stadion. En die uitbundigheid was merkbaar.

 

Flinke operatie

Bezoekers moesten zich vooraf laten testen op een van onze Testen voor Toegang locaties door heel Nederland. Veel mensen konden zich laten testen op een locatie vlakbij huis, maar het overgrote deel van de aanwezigen werd getest op onze locatie bij de Arena. Het was een flinke operatie, maar wij zijn toronrots dat wij aan het begin mogen staan cvan de heropening van Nederland.

CoronaCheck-app

De Fieldlab experimenten zijn bedoeld om te kijken hoe er tijdens de coronapandemie toch evenementen georganiseerd kunnen worden. De komende periode zet de overheid steeds meer evenementen en activiteiten open voor het publiek. Bezoekers moeten wel vooraf getest worden voor toegang. Door middel van de CoronaCheck-app, die gedownload moet worden door de bezoeker, wordt de testuitslag dan omgezet in een digitaal testbewijs. Met een negatief testbewijs, mag je naar binnen.

 Testen voor Toegang

Wil je er zelf of met je gezin op uit? Dan kun je terecht op de website van de Rijksoverheid voor de evenementenkalender en op Testen voor Toegang voor de bezoekersprocedure. Alvast veel plezier gewenst en wie weet zien we je op een van onze testlocaties!