World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
z.s.m.

Gastheer/vrouw ZZP Gelderland

uur
Regio Baarn

Wil jij samen met ruim 400 collega’s, verschillende apotheken helpen hun patiënten nog betere zorg te bieden? Lees vooral verder!

Gastheer/vrouw ZZP Gelderland

Wie zoeken wij?

Lead Healthcare ZZP heeft in de regio Gelderland diverse mogelijkheden in de ouderenzorg als gastheer/gastvrouw. Via onze eenvoudige app plan jij gemakkelijk en snel de diensten die aansluiten op jouw beschikbaarheid en voorkeuren. Je ziet daarnaast in een oogopslag welke opdrachten wij direct beschikbaar hebben. Staat er een opdracht tussen die jouw interesse heeft? Laat het ons weten en wij regelen het! Wat bieden wij? - Op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen werken; - Jij bepaalt zelf binnen welke regio je wilt werken; - Geen gedoe met facturatie, dit nemen wij uit handen en adviseren daar waar nodig; - Zelf bepalen welke tijden en dagen je werkt; - Vaste contactpersonen die op de hoogte zijn van je wensen en werkzaamheden; - Wij rekenen geen bemiddelings- of administratiekosten door aan jou. Wie ben jij? - Je bent in het bezit van een zorgdiploma of in opleiding en minimaal het eerste jaar afgerond. Wie zijn wij? Over Lead Healthcare - Work Happy   Bij Lead Healthcare draait alles om werkgeluk. Daar zetten wij ons dagelijks voor in, zodat onze professionals kunnen doen wat ze het liefste doen: mensen helpen. Want alleen een happy professional is in staat om de best mogelijke bijdrage aan de zorg te leveren.   Van organisatorische tot personele vraagstukken, Lead Healthcare doet sinds 2006 net even meer. Daarom bieden wij altijd een advies en dienst op maat: consultancy-opdrachten, tijdelijke versterking door één van onze zorgprofessionals en werving- en selectie trajecten.    We komen graag met je in contact! Interesse? Schrijf je vandaag nog in! Heb je vragen? Neem gerust contact met onze Recruiters: Chahira en Elliot. Via [email protected] of 085-3013989.

De patiënt staat centraal en verdient de beste zorg. Maar oprechte aandacht voor de zorgprofessional is net zo belangrijk.