Work Happy
professionals

Werken als zorgverlener

Coaching, intervisie en vakinhoudelijke ontwikkeling. Zo zetten we samen de volgende stap in jouw carrière. Daarbij staat jouw werkgeluk centraal.

Werken bij Lead Healthcare

professionals-prospect

Als zorgverlener kun je het volgende bij Lead Healthcare verwachten:

Individuele aandacht

Korte lijntjes en écht aandacht voor jou als persoon. Bij ons staat de zorgverlener centraal. Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk heel belangrijk. Je wordt begeleid en gecoacht door een persoonlijke teammanager die zelf ook in het vak werkt. Hij/zij kan jou dus goed ondersteunen en adviseren. Jouw teammanager luistert naar wat jij wilt doen en wilt bereiken. Wij staan altijd voor je klaar. Zit je ergens mee? Dan lossen we dit samen op!

Persoonlijke ontwikkeling

Wij nemen je mee in je persoonlijke ontwikkeling. Geniet van onze trainingen, cursussen, opleidingen en doorgroeimogelijkheden om de zorgverlener te worden die jij wilt zijn. Dit begint bij onze loopbaancoach die jou helpt met een persoonlijk ontwikkelplan. Je kunt bij Lead Healthcare groeien, als mens en als zorgverlener.

Waardering

Jij bent heel waardevol. Dat zien en weten wij. Wanneer een opdrachtgever tijdelijk specialistische ondersteuning nodig heeft, ben jij hun redder in nood. Hier staat natuurlijk een goede dosis waardering tegenover. Zowel van ons, als van de opdrachtgevers. En we geven niet alleen complimenten, we belonen onze zorgverleners goed naar prestatie. Dat verdien jij!

Vrijheid en flexibiliteit

Wij gaan voor de beste privé-werk balans. Eerst jouw wensen en behoeften, dan pas onze arbeidsvoorwaarden. Bij Lead Healthcare stemmen we samen af hoe en welke opdracht het beste bij jou past. Wij kijken samen naar de mogelijkheden. Tijdens de opdracht blijven wij in gesprek, zodat de samenwerking naar ieders wens blijft verlopen. Wanneer jij lekker in je vel zit, kun je de beste zorg verlenen aan de patiënt.

Uitdagende werkomgeving

Geen werkdag is hetzelfde. Opgaan in nieuwe uitdagingen. Omringd worden door steeds weer een andere inspirerende omgeving. Het zijn de nieuwe prikkels die jouw werk uitdagend maken en ervoor zorgen dat jij nog beter wordt in wat je doet!

Clubgevoel

Een hecht team met super leuke collega’s. Als zorgverlener bij Lead Healthcare ben je onderdeel van een club. Een grote club van 1000+ collega’s in de zorg. Wij combineren aandacht voor ontwikkeling, gezondheid, lichaam en geest, vitaliteit, fun en verbinding. Daarom organiseren wij regelmatig leuke activiteiten. Van compleet verzorgde lunches tot gezellige teamuitjes en twee keer per jaar een groot feest!

1000+

zorgverleners

600+

opdrachtgevers

2022

beste werkgever in de zorg

15+

jaar ervaring in het bemiddelen van professionals

Werken via Lead Healthcare in 6 stappen

  • Solliciteren: pas jij bij de openstaande vacature?
  • Kennismaken: wie ben jij? Wie zijn wij? En wat kan Lead Healthcare voor jou betekenen?
  • Een warm welkom en de start van je onboarding: ons bedrijf beter leren kennen!
  • Je eerste opdracht: starten op een nieuwe werkplek. Nieuwe ervaringen, nieuwe mensen!
  • Persoonlijk contact met je teammanager: hoe gaat het met je? Hoe vind je de opdracht?
  • Ontwikkeling: waar heb je behoefte aan? Wat zou je willen bereiken?
vacancy

Vind jouw volgende uitdaging

Altijd een passende vacature of zzp-opdracht binnen handbereik