World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

ANIOS

Wat is een Anios?

Je mag jezelf ANIOS (arts niet in opleiding tot specialist) noemen als je de opleiding Geneeskunde hebt afgerond. Na deze opleiding kun je als basisarts aan de slag op verschillende soorten afdelingen onder supervisie van een medisch specialist. Dit kan zowel in het ziekenhuis als buiten het ziekenhuis.

Werken als basisarts

Door eerst aan het werk te gaan als behandelend arts kun je heel goed uitzoeken welk specialisme het beste bij je past. Je ontdekt op verschillende afdelingen hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Tegelijkertijd doe je waardevolle ervaring op die jouw kansen vergroten op een opleidingsplek in het specialisme waar jouw zorghart sneller van gaat kloppen. Ontdek hier alles over het beroep of bekijk direct de vacatures.

Oriëntatietraject ANIOS

Speciaal voor basisartsen die het lastig vinden om een keuze te maken voor een specifiek specialisme of werkplek heeft Lead Healthcare het Oriëntatietraject ANIOS ontwikkeld. Tijdens dit traject doe je in korte tijd veel werkervaring op binnen verschillende specialismen en instellingen. Je werkt samen met professionals uit verschillende vakgebieden en je krijgt persoonlijke begeleiding van een teammanager om jouw ontwikkeling en carrièrekeuzes te ondersteunen.

Waarom werken als ANIOS bij Lead Healthcare?

  • Ontdek welk specialisme perfect bij jou past én vergroot jouw kansen voor een opleidingsplek.
  • Persoonlijke aandacht, iets wat in de zorg vrij uniek is maar voor ons heel normaal.
  • Een op maat gemaakt ontwikkeltraject met vakinhoudelijk onderwijs en intervisie-avonden.
  • Een werkplek waar jouw waarde wordt erkend en gewaardeerd.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief een salaris boven de CAO-norm en een 13e maand.
  • Een hechte groep van zorgprofessionals met diverse achtergronden.

Ontwikkelingsmogelijkheden voor basisartsen

Naast werkervaring bieden we je ook andere mogelijkheden om je te ontwikkelen. Als professional, maar ook als persoon. Je krijgt een op maat gemaakt ontwikkeltraject met vakinhoudelijk onderwijs en intervisie-avonden.

Daarnaast organiseert Lead Healthcare zes keer per jaar een minisymposium met twee sprekers rond een bepaald thema. Ook wordt er in deze groepen aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en communicatietechniek. De sprekers zijn zelf specialisten uit het werkveld, wat betekent dat je veel van wat je leert direct in de praktijk kunt brengen!

Ook bieden we iedere arts een persoonlijk coachingstraject en stellen we een profiel op dat je inzicht geeft in de manier waarop je omgaat met de wereld om je heen. Je leert je krachten en valkuilen kennen en krijgt adviezen om hiermee om te gaan in de praktijk.

ANIOS werkervaring

Naast het oriëntatietraject voor basisartsen biedt Lead Healthcare mogelijkheden om werkervaring op te doen in de volgende richtingen:

Je gaat niet in het ziekenhuis werken, maar onder andere in verpleeg- en verzorghuizen en arbodiensten.

Laat je adviseren

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor basisartsen bij Lead Healthcare? Neem vrijblijvend contact op!

1000+

zorgprofessionals

600+

opdrachtgevers

8,4

beoordeling door onze collega's

17+

jaar ervaring in het bemiddelen van zorgprofessionals