World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Sander is in de wieg gelegd voor sales. Hij is enorm gedreven en krijgt energie van het sluiten van een deal. Vooral als Sander het niet in zijn eentje, maar samen met een team voor elkaar krijgt. Zijn fanatisme en wil om te ‘winnen’ zet hij niet alleen in tijdens zijn werk. Sander vind je vrijwel dagelijks op de padelbaan of het voetbalveld. Dit doet hij niet alleen, maar met collega’s. Want samen in actie komen, dat is typisch Sander. Hij neemt ons mee in zijn verhaal.

Toen ik jong was, was ik al vastberaden dat om in de sales te werken. Ik had bijbaantjes bij telecombedrijven en ik merkte dat ik energie kreeg van het sluiten van een deal. Of het nou een grote of een kleine was. Tijdens mijn afstudeerstage werd ik benaderd door iemand van Lead Healthcare. Zij zag mij als ‘jong geweld’ en zag mijn potentie. Sindsdien werk ik bij Lead Healthcare. Ik begon als broekie onderaan, maar wist al snel omhoog te klimmen. Hoe ik dat gedaan heb? Door gewoon met mijn collega’s in gesprek te gaan en mijn ambitie uit te spreken. Daarna was het een kwestie van waarmaken. En dat is gelukt! Inmiddels ben ik salesmanager bij Lead Healthcare. 

Een sterk team aan je zijde 

Van een sterk team aan je zijde word ik gelukkig. Ik ben altijd al een echte teamplayer geweest. De liefde voor sport zit er al mijn hele leven in. Van voetballen en zeilen tot padel. Zolang het een sport is, ben ik enthousiast. Dit enthousiasme breng ik nu over op mijn collega’s. Met z’n allen ergens voor gaan, vind ik een heerlijk gevoel. Ik vind het belangrijk dat je niet alleen op de werkvloer met iemand klikt, maar ook persoonlijk. Tijdens het sporten leer ik iemand echt kennen. Als je weet wat iemand drijft, maakt dit je ook sterker als team in het werk. 

Plezier, prestatie en doelgerichtheid. Die drie dingen komen terug in mijn sport én werk. Verliezen als team vind ik vervelend, maar al snel gaat de knop om. Dan evalueren we wat er mis ging. Zo komen we er samen sterker uit. Lead Healthcare zag het positieve effect van het sporten op de connectie tussen collega’s. Nu hebben we elke woensdag een gezamenlijke yogales na het werk en eens in de zoveel tijd een voetbaltoernooi.  

Het glas is altijd halfvol 

Wat voor een salesmanager ik ben? Ik ben vrij authentiek als ik dat van mezelf mag zeggen. Uit een eerdere stage heb ik het motto: ‘Doe wat je zegt en zeg wat je doet’, meegenomen. Dat is mij op het lijf geschreven. Voor mijn klanten doe ik altijd net dat beetje extra. Gewoon omdat het kan. Ik ben recht door zee, daardoor weten zowel klanten als collega’s wat ze aan mij hebben. Om nieuwe deuren voor jezelf te openen, moet je niet bang zijn voor iets nieuws. Met die gedachte begin ik altijd aan een nieuwe uitdaging.  

Ik kom altijd met een lach op mijn gezicht binnen. Het glas is bij mij altijd halfvol, zelfs als er nog maar een drupje in zit. Oprechte aandacht geven aan mensen drijft mij. Privé maar ook op het werk.  

Meegegroeid met Lead Healthcare 

Inmiddels zijn we zeven jaar verder en ben ik met Lead Healthcare meegegroeid. Toch is er weinig veranderd. Ze geven je continu nieuwe kansen. Als je die kans aangrijpt, openen er weer nieuwe deuren. Lead Healthcare is dynamisch en dat past bij mij. Het is elke dag weer een feestje om aan het werk te gaan met dit team. 40 uur op kantoor achter een computer is niks voor mij, laat mij maar babbelen. Lead Healthcare geeft mij de vrijheid mijn eigen tijd in te delen. Zo cross ik de ene dag heel Nederland door en werk ik de andere dag op kantoor.   

Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen. De sfeer bij Lead Healthcare zou ik voor geen goud willen missen. Daarom ben ik nog lang niet van plan om bij Lead Healthcare te vertrekken! 

“Lead Healthcare geeft je kansen die deuren voor je openen.”

Andere succes verhalen van zorgverleners

Slide 1 of 5
Bekijk alle ervaringen