World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Moet jij niet in de zorg gaan werken? Dat kreeg Tagsti te horen. Ze besloot de gok te wagen en dat bleek de beste keuze. Tagsti begon aan de studie Verzorgende IG en slaagde met vlag en wimpel. De drang om verder te studeren wordt steeds groter. Tagsti besluit ervoor te gaan, ze wil verpleegkundige worden. Op dat moment krijgt ze een zoontje. Als alleenstaande moeder denkt Tagsti in kansen in plaats van onmogelijkheden. Ze besluit haar droom voort te zetten en met succes. Tagsti vertelt haar verhaal.

Je bent zorgzaam en wil altijd mensen helpen. Moet jij niet in de zorg gaan werken? Deze woorden zette mij aan het denken. Ik begon aan de studie verzorgende IG. Uitdaging en afwisseling. Dat is wat ik miste als verzorgende. Ik was vastberaden, ik ga verder studeren. Toen kreeg ik mijn zoontje.

Na een aantal maanden intensieve zorg voor hem heb ik de draad weer opgepakt. Ik begon aan de studie verpleegkunde. Pittig, maar het was het waard. Mijn dagen begonnen om 4 uur ‘s ochtends. Studeren, naar school en aandacht voor mijn zoon. Dat was toen mijn leven. Na mijn studie begon ik in loondienst. Totdat ik een ZZP’er ontmoette. Ik wist het meteen, ik word ook ZZP’er. Zo gezegd, zo gedaan.  

Een frisse wind 

Werken als ZZP’er brengt vooral veel voordelen met zich mee. In een nieuwe organisatie ben ik een frisse wind. Ik bekijk organisaties vanuit een ander oogpunt. Zie ik verbeterpunten? Dan meld ik dat gelijk. Dat wordt me niet altijd in dank afgenomen. Dat is voor mij onbelangrijk. De zorg vooruit helpen, dat is mijn doel. Elke dag heb ik nieuwe collega’s en dat vind ik heerlijk! Elke dag begin ik met plezier. 

De cliënt staat voorop 

Wat voor verpleegkundige ik wil zijn? Eén waar de cliënt voorop staat. Een verpleegkundige die altijd net een beetje extra doet. Ik wil cliënten mijn volle aandacht geven in de korte tijd die ik heb. De tijdsdruk in de zorg vind ik lastig. Zeker als zzp’er zie je een cliënt vaak maar één keer. Vroeger nam ik het mee naar huis als het niet goed ging met iemand. Ik heb geleerd dat los te laten. Je bent er nu en gaat hem of haar de allerbeste zorg ooit geven. Met die gedachte kom ik nu bij een nieuwe cliënt binnen.  

De adrenaline, werkdruk en passie voor de zorg halen het beste in mij naar boven. Een simpele dankjewel van een cliënt maakt mijn dag. Die energie stop ik weer in de zorg voor de volgende cliënt. In de toekomst wil ik doorgroeien naar een functie waar het echt draait om genezing. Niet alleen verlichten, maar genezen. Dat vind ik het allerleukste aan de zorg. Cliënten langer bijstaan en de focus op verpleegtechnisch handelen. Daar ligt mijn echte passie.  

Een simpele dankjewel van een cliënt maakt mijn dag

Ik word gezien 

Via via hoorde ik over Lead Healthcare. Ik was nieuwsgierig en besloot een kijkje te nemen. Korte lijntjes en persoonlijk. Zo verliep de communicatie vanaf dag één. Als moeder ben ik minder flexibel in mijn beschikbaarheid. Ik was bang dat dat een probleem zou zijn. Niets was minder waar. Lead Healthcare is het enige bureau dat echt luistert naar mijn wensen. Enkel nachtdiensten en drie dagen in de week beschikbaar. Daar houden ze rekening mee. Ik heb een hart voor de zorg, maar niet voor de bijkomende administratie. Bij Lead Healthcare verloopt de facturatie transparant en duidelijk. De tijd die ik daardoor overhoud besteed ik aan mijn zoon. 

Als mijn zoon ouder is wil ik dolgraag in het ziekenhuis werken. De dynamiek, snelheid en actie trekt mij aan. Lead Healthcare is hiervan op de hoogte. Toen er laatst een verpleegkundige in het ziekenhuis nodig was werd ik gelijk gebeld. Ik was dolblij en heb gelijk ja gezegd. Ze kennen mij echt persoonlijk, dat vind ik bijzonder. 

Op zoek naar mooie zzp-opdrachten?

Ontdek de voordelen van werken als zzp’er via Lead Healthcare. Wij bieden bemiddeling voor zelfstandige zorgprofessionals in heel Nederland, met de leukste opdrachtgevers. Bij ons kun je bijvoorbeeld aan de slag als zzp verpleegkundige, zzp verzorgende IG of helpende plus. Vind jouw volgende uitdagende opdracht en ga direct aan de slag als zzp’er in de zorg bij Lead Healthcare!

Meer informatie

Meer lezen

Slide 1 of 5
Bekijk alle ervaringen